Over onze praktijk

'Wij staan voor een behandeling met een zo min mogelijk ingrijpende aanpak'

Sinds 1996

Jules Cox startte zijn tandartspraktijk in Bemmel in 1996. In 1998 heeft hij parttime bij kaakchirurgie in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem meegewerkt. Daarna richtte hij zich steeds meer op de implantologie. Vanaf 2004 zijn wij gevestigd in het huidige pand waar verschillende teamleden zorgdragen voor verschillende vakgebieden.

 

 

Kwaliteit

Onze  tandartsen zijn allemaal BIG geregistreerd:

Jules Cox: 89043895702 , NVOI erkend implantoloog

Joost De Waard: 59913662002

Bram Arets: 29915733202

Noud Van Nierop: 19912887202

 

Voor ons is het belangrijk de ervaringen van onze patiënten te vernemen. Wij staan op de website van www.zorgkaartnederland.nl , met een gedeelte van de praktijk en een aparte pagina voor het implantologie gedeelte. U kunt zo, voordat u ons bezoekt, online een indruk krijgen van onze praktijk, en we nodigen u uit na uw bezoek/ behandeling een beoordeling te geven zodat cliënten na u hier ook baat bij hebben.

 

 

Onze kijk en behandelwijze

Wij staan voor een behandeling met een zo min mogelijk ingrijpende aanpak. Dit betekent dat we alles wat gezond is intact laten en dat wat behandeling nodig heeft zo natuurgetrouw mogelijk proberen te herstellen.


Ons behandel
ingswijze is er echter niet op gericht om alleen maar een mooi resultaat te creëren, het moet ook biologisch, duurzaam en functioneel zijn.


Tijdens en na uw eerste consult zullen wij alle stappen en mogelijkheden uitvoerig met u doornemen en begroten voordat we met uw behandeling gaan beginnen.

 

 

Tevredenheid

Wij doen ons best U goed te helpen en kwalitatief goede zorg aan te bieden, en behandelen onze patiënten zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden. Mocht u ontevreden zijn dan horen wij dat graag. Door onze kleinschalige, persoonlijke aanpak zijn de lijnen kort en kan een gesprek veel verhelderen.

Mochten we er niet uitkomen dan zijn wij aangesloten bij de klachtenregeling van de ANT (associatie Nederlandse Tandartsen)